Avocat Dr. Manuel Luedtke – Avocat Munchen, Germania

Dr. Manuel Luedtke, Avocat român în Germania – Munchen.

Avocat Munchen – Avocat Germania.

Membru Onorific
Membru Permanent
Membru Gold
Credite 608

Descriere Cabinet de Avocat Manuel Luedtke

Cabinetul de avocatură Manuel Luedtke este specializat în Drept Penal, ramura de drept în care vă oferă o experienţă considerabilă în asistenţa persoanelor fizice, dar şi a societăţilor comerciale. Cabinet de avocatură ce posedă atât capacitatea intelectuală cât şi resursele materiale şi umane necesare pentru a se ocupa de cazuri penale complexe, în special din domeniul de crimă organizată, infracţiuni informatice sau / şi economice. Vă reprezentăm interesele în Germania şi România.

În centrul domeniului nostru de activitate se gaseşte Dreptul Penal cu toate derivatele sale. În cadrul acestora vă puteţi aştepta la cunoştinte profesionale profunde. Biroul nostru de avocatură vă oferă consultanţă juridică în mod individual, rapid şi integru. Cerem cele mai înalte standarde de calitate în privinţa calităţii serviciilor noastre. Vă consultăm în mod creativ şi complet, împreună cu dumneavoastră dezvoltăm strategii comune, necesare pentru atingerea scopurilor dumneavoastră. În caz de necesitate apelăm atât la serviciile unor specialişti, ca de exemplu medici, detectivi particulari, experţi contabili cât şi la serviciile oferite de partenerii de networking, deoarece scopul activităţilor noastre este succesul dumneavoastră.

Cabinetul de avocatură Manuel Luedtke începe să acţioneze imediat după ce aţi apelat la serviciile noastre. Experienţa profesională dobandită în trecut duce la optimizarea soluţiilor legale pentru clienţi. Actionăm pentru a preveni formularea unor capete de acuzare penală sau, în cazul în care acestea au fost deja formulate de către organele competente, pentru a obţine respingerea respectiv reducerea acestor acuzaţii. Obiectivul nostru comun este obţinerea celui mai bun rezultat posibil în cadrul soluţionării dosarului penal.


Contact Avocat Dr. Manuel Luedtke

Rechtsanwaltskanzlei Dr. Manuel Lüdtke

Adresa: Cosimastraße 2.

Localitate: D-81927 München, Bavaria, Germania.

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 – 18:00

Telefon Germania: +49 151 6656 5125

Telefon România: +40 722 641 669

Fax: +49 89 2009 2567

E-mail: avocatigermania@gmail.com

Web: www.avocati-germania.ro


Localizare pe hartă » Cabinet de Avocat Manuel Luedtke – Munchen, Germania


Relaţii Avocat Dr. Manuel Luedtke

0722 641 669

+49 89 2009 2567

avocatigermania@gmail.com

www.avocati-germania.ro

Cabinet de avocatură specializat în cauze penale Dr. Manuel Luedtke


Limbi străine vorbite

GE_flag – Vorbeşte limba Germană / Kann Deutsch sprechen.

EN_flag – Vorbeşte limba Engleză / Can speak English.


Domenii de practică / Specializări

Avocat specializat în Drept penal.


Avocat Manuel Luedtke – Avocat Munchen, Germania

Avocat Manuel Luedtke - Avocat Munchen, Germania


Avocat Dr. Manuel Luedtke – Avocat Munchen, Germania publicat: 2024-01-30T07:36:58+02:00, actualizat: 2024-02-04T14:22:59+02:00 by Pagina Avocaţilor - pagina-avocatilor.eu